Octane 006 ligt in de winkel

Octane 006

Er is weer een nieuwe Octane verschenen, de zesde editie van de Nederlandse Octane. Mooiste reactie tot nu toe van een abonnee: “Alsof je cadeautje van vrienden hebt gekregen.”

In de nieuwe Octane kun je onder meer de Donkervoort D8 GTO vinden, die op Bilster Berg getest werd. Daarnaast laat Porsche-dealer Mark Wegh zijn ‘edelkevers’ zien; een Beutler Coupé, een Wendler Sportster en een Rometsch Lawrence Coupé. Natuurlijk komt de Historic Grand Prix Zandvoort uitgebreid aan bod en ook de oer-SUV, de Jeep Grand Wag0neer, staat erin.

Zelf schreef ik in dit nummer diverse berichten in de nieuwsrubriek. Daarnaast vertaalde ik de column van Evo’s Harry Metcalfe, blikte ik vooruit op komende klassiekerevenementen en bezocht ik Classic Wings & Wheels op Gilze-Rijen. Bij dat evenement praatte Martinair-oprichter Martin Schröder me bij over de aanwezige vliegtuigen. Tot slot dook ik in de geschiedenis van het cassettebandje en vertelde Amber Donkervoort me voor de rubriek Gewone Dag wat zij op een normale werkdag zoal doet.

Perry