Octane 007 ligt in de winkel

Octane 007 december 2013

Ja, natuurlijk zou je een jaar na de introductie van de Nederlandse editie van Octane een abonnement moeten hebben. Maar als dat niet zo is, is het nu tijd om je naar de lokale kiosk te begeven; Octane 007 ligt namelijk in het schap.

Het decembernummer (die cover in rood met goud is geen toeval) biedt opnieuw 156 pagina’s brandstof voor autoliefhebbers. Mattijs Diepraam volgde Nederlands meest talentvolle rallyrijder Kevin Abbring een hele rally lang. Robert Coucher vertelt over de duurste straatauto ooit op een veiling (27 miljoen!). Ton Roks reed met Alfa’s briljante 4C. Hannu Mikkola rijdt opnieuw in de Audi Quattro waar hij 30 jaar geleden het World Rally Championship mee won. En: Shirley van der Lof rijdt op Zandvoort met de HWM F2 waar haar opa Dries van der Lof in 1952 zijn enige GP mee reed.

Zoals voor iedere editie stelde ik de agenda en de nieuwsrubriek samen. Dit keer met onder meer een vooruitblik op de game GT6, een recensie van Grand Prix Zandvoort (boek en film) en een blik op de Mini uit 1959 die in Born gerestaureerd werd. Kortom: koop dat blad!

Perry