Octane 011 is verschenen

BMW 507 - foto Octane/Luuk van Kaathoven

Iedere twee maanden ligt er een nieuwe Octane in de winkel (of in je brievenbus, natuurlijk) – en nu is het weer zover. Het nieuwste nummer valt in ieder geval op in de kiosk, met dank aan de knalrode cover met daarop de nieuwe LaFerrari. Maar uiteraard is er meer moois.

Zo gingen Ton Roks en Luuk van Kaathoven op pad met de BMW 507 die je op de foto ziet. Mattijs Diepraam toog naar Ieper om de verrichtingen van rallycoureur Kevin Abbring te volgen. En kan de nieuwe Alfa 4C zich staande houden naast de SZ? Wat mij betreft het mooist in dit nummer is echter het twaalf pagina’s tellende artikel over Carel Godin de Beaufort, de Nederlandse coureur die een halve eeuw geleden op de Nürburgring verongelukte.

Zelf ging ik onder meer naar Brussel voor de presentatie van het boek Spada. Ook vind je een artikel over het Concours d’Elégance Paleis Het Loo van mijn hand, bezocht ik Italia a Zandvoort (waar de Minardi’s van Frits van Eerd de show wisten te stelen) en gingen we langs bij BMW-dealer Breeman, die maar liefst 50 klassiekers in zijn showroom zette om de introductie van de nieuwe M3 en M4 te vieren.

Perry