Heetste auto’s van 2015 in Playboy

porsche-911-gt3-rs-991-foto-luuk-van-kaathoven

Het einde van het jaar is aanstaande, dus overal is het tijd om terug te blikken. Ook in Playboy, want voor dat blad gingen we op pad met de heetste auto’s van 2015: de McLaren 570S, de Porsche 911 GT3 RS en de Mercedes-AMG GT S.

Natuurlijk is er serieus met de auto’s gereden en heeft Luuk van Kaathoven ze op fraaie wijze op de foto gezet. Maar natuurlijk worden ze vervolgens besproken op de losse manier die bij Playboy past. En dus komen ook ‘de lullige automaat zoals je oma die reed’ en tennisser Rafael Nadal aan de orde. Net als Batman. En passant wordt nog even vlammend de liefde verklaard aan Kia’s pr-manager Tamara Oostveen. Bovendien kijken we vooruit naar de lekkerste auto’s van 2016: de BMW M2, Aston Martin DB11, Renault Alpine, Rolls-Royce Dawn, Mini Cabrio en Jaguar F-Pace.

Mocht je niet per se in auto’s geïnteresseerd zijn, dan kun je het magazine natuurlijk ook lezen voor smakelijke anekdotes over Frank Sinatra, die dit jaar 100 zou zijn geworden, of een verhaal over crimineel eten. En dan zijn er natuurlijk nog de interviews, onder meer met Hugo Borst. Vanaf 3 december in de winkel!

Perry